Foto verkleinen
Plaatje verkleinen
Afbeelding verkleinen
Snel uw
foto
verkleinen

Gastenboek plaatje verkleinen

Wij van plaatjeverkleinen.nl hebben reeds vele gebruikers gelukkig gemaakt, doordat ze gratis en snel hun plaatjes of foto's kunnen verkleinen. Hieronder een vindt u een overzicht van de reacties die we van hen ontvangen hebben. Wil je zelf ook een reactie op deze pagina plaatsen, stuur dan een mailtje naar info@plaatjeverkleinen.nl

Verklein nu zelf je afbeeldingen, klik hier!

Gave avatar - Wilhelm Marsvrouw

Om het profiel van mijn hond Bulf op www.hondnet.nl van een foto te kunnen voorzien moest ik eerst de veel te grote foto's die van mijn digitale camera kwamen zien te verschalen. Na bij allerlei tutorials vastgelopen te zijn kreeg ik via-via van www.plaatjeverkleinen.nl te horen, en al mijn problemen waren opgelost. Nu is mijn profiel opgesiert met een prachtige foto van Bulf op het strand.

Foto's boekensite - Clara Brenner

Voor school moest ik een boekensite maken en de plaatjes die ik van het internet haalde waren allemaal te groot of te klein maar met plaatjeverkleinen.nl kon ik ze alle foto's op de goede formaat krijgen!

Foto's mailen - Miranda en Geert Visser

Op het verlovingsfeest van onze dochter hebben we onze digitale camera helemaal volgeschoten met mooie foto's. De volgende dag wilden we deze foto's natuurlijk gelijk naar het gelukkige paar sturen. Keer op keer kregen we de foto's weer terug omdat deze veel te zwaar waren. Bij plaatje verkleinen vonden we de oplossing voor het mailprobleem. Fijn dat dit soort diensten nog gratis worden aangeboden op het internet.

Foto verkleinen voor website - Sophia Buys-Ballot

De heren van www.tijdvooreensite.nl hebben voor mij een prachtige website gemaakt, maar ik had nogal wat moeite om de plaatjes er netjes op te krijgen. De afbeeldingen die ik had waren te groot en ik had geen idee hoe ik een foto verkleinen moest. Gelukkig wezen ze mij op deze prachtige tool, waarmee ik eenvoudig mijn foto verkleinen kan zonder ingewikkelde programma's te hoeven downloaden!

Plaatje verkleinen voor www.kasparus.nl

Foto verkleinen voor website www.kasparus.nl was met uw site een fluitje van een cent.

 

 

digicamshop Image Banner 728 x 90